NEW MENU

Nastar Cheese Cake
Gula Pandan Jawa Cake
Mocca Nougat Roll
Bolu Jadul Keju/Ceres
Bantal Keju/Coklat

Contact us:
spatulaandfriends@gmail.com
SMS/WA 081280265398
line: spatulaandfriends


Christmas Cupcakes - set of 9

Tuesday, December 27, 2011

Set of 9 Christmas Cupcakes ordered by Ivana from Pekalongan for her friend in Jakarta.
Thank you for your order. Merry Christmas!

Christmas Cupcakes - set of 9

Saturday, December 24, 2011

Set of 9 Christmas cupcakes. Thank u all for the order :)

Christmas Cupcakes -set of 4

Set of 4 Christmas Cupcakes, ordered by Marisa from Australia for her sister in Jakarta.
Thank you for your order :) Merry Christmas!

Christmas Cupcakes - set of 6

6 pax of set of 6 cupcakes with frosting, with simple Christmas decoration, for Bu Siska
The cupcakes are Cookies and Cream Cupcakes and Red Velvet Cupcakes
Merry Christmas!

Christmas Cupcakes - set of 12

Bu Paula's order, set of 12 of 2D cupcakes. Merry Christmas!

Christmas Cupcakes - set of 6, 2D cupcakes

10 pax of set of 6 cupcakes, with 2D designs for Bu Paula's order

Set of 9 - Harry Potter

Wednesday, December 21, 2011

Set of 9 cupcakes with Harry Potter theme for Mas Adi's wife
Lengkap dengan sapu terbang, buku sihir, bola kristal, tongkat sihir, cauldron bikin ramuan dan permennya yang di Harry Potter itu,..namanya apa lupa hehe


Set of 9 - Twin Birthday

Friday, December 16, 2011

Pesanan mba Dewi untuk ulang tahun anaknya yang kembar, senangnya main mobil-mobilan dan senjata.

Cake 2 Tier - meet the blob



Cake 2 tier untuk jadi kado pernikahan dari salah satu agensi untuk orangnya meet the blob. Mintanya yang agak playful, tapi romantis hehe

Set of 2 souvenirs

Tuesday, December 13, 2011



Set of 2 cupcakes for souvenirs with pretty sandals as the decoration. Mom ordered this for her peer's party, whom given the name the sandals, since they are all fans of pretty sandals and shoes. Hahaha.


Cake and Cupcake Set - Non Dairy

Saturday, December 10, 2011


Ini adalah Cake and Cupcake Set yang isinya Non Dairy Strawberry Cake. Tanpa telur, tanpa produk dairy, cocok banget buat yang alergi dairy

Set of 2 one month baby emily

Thursday, December 8, 2011




Set of 2 with exclusive pack for one month baby Emily celebration. Pesannya 30 set.
Ibunya minta pakai nama lengkap, panjang tapi bisa :D I really like the name, its beautiful :)


Set of 10 angry birds

Tuesday, December 6, 2011



Pesenan bu endah, set of 10 cupcakes dgn tema angry birds untuk ulang tahub anaknya.
Seneng banget rasanya tiap kali ngerjain angry birds. they are just adorable! haha

Set of 9 birthday cupcakes


Set of 9 cupcakes pesenan mba citra yg dikirim ke Bandung, utk ulang tahun ayahnya.

Thanks ya orderannya mba :)



Published with Blogger-droid v2.0.1

Strawberry Cupcake

Thursday, December 1, 2011



Strawberry Cupcake
Strawberry cupcakes with fresh chopped strawberries and topped with cream cheese frosting and strawberry compote. Eat it anyway you like, with fresh strawberries on the side, or ice cream on the side!
Yum!


Set of 16 - birthday cupcakes for baby faith

Saturday, November 26, 2011




Pesanan mba Lala utk birthday putranya, set of 16, 2 box mini cupcakes, dan pinjam tier 3 tingkat.

Mba Lala setting sendiri, jadi di foto ini bayanganku utk susun di tiernya

Published with Blogger-droid v2.0.1

16 Mini cupcakes with edible image


Pesanan dhesty utk acara temannya, mini cupcakes pakai edible image.

Thank u for ur order, ditunggu next ordernya ya hehe

Published with Blogger-droid v2.0.1

Mini cupcakes tema Barney

Wednesday, November 23, 2011


Mini cupcakes dengan edible image Barney, warnanya disesuaikan dengan si tokohnya. Ada 60 pcs yang dipesan mba Dita di bintaro.

Published with Blogger-droid v2.0.1

Mini 3D cupcakes for Rana Rama birthday


Mini cupcakes yang dihias 3D bertema Barney. So small, so cute :D

Wedding Cupcakes - Raharja and Erica

Sunday, November 20, 2011

Wedding cupcakes dengan nuansa merah marun dan emas.
Pengantinnya bilang, gak pake lama, cupcakesnya langsung ludes. Wah senang banget :)
Thank you ya sudah mempercayakan wedding cupcakesnya sama aku :)




Untuk wedding cupcakes ini, rasa kuenya semua coklat, dengan vanilla buttercream. Totalnya ada 100 pcs cupcakes dengan 30 pcs dipak satuan untuk dibawa.

Kemasan Satuan Cupcake

Saturday, November 19, 2011


Kemasan Satuan Cupcake yang tersedia:

A  =  kemasan bergagang, warna tersedia: putih

B  =  kemasan kotak, warna tersedia: emas, putih

C  =  kemasan tabung mika, dihias pita

D  =  kemasan kotak mika, dihias pita

E  =  kemasan mini kotak mika, dihias pita

Untuk harga dan disain hiasan bisa langsung menghubungi SMS 081280265398, email spatulaandfriends@gmail.com atau via facebook dan twitter

Catatan:
- minimum pembelian 10 pax
- untuk kemasan mini, minimum order 2 minggu sebelumnya

Union jack cupcakes

Thursday, November 17, 2011

Union jack cupcakes, isi 6 cupcakes untuk keponakan Ria.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Set of 16 - Nirmala's aunt

Set of 16 of redvelvet and chocolate cupcakes for Nirmala's aunt's birthday. Yummy


Published with Blogger-droid v2.0.1

#kelasSpatula 17 November 2011 - privat

#kelasSpatula kali ini adalah kelas Kukis Hias, dengan pesertanya Sherly dari Manado yang pas lagi liburan ke Jakarta. Senang deh lihatnya. Jangan lupa kabarin kalau sudah buat-buat kukisnya ya :)


On Media - View Magazine

Monday, November 14, 2011

Wah, puding Caramel Cocktail #spatulaandfriends dapat kehormatan untuk direview majalah View.

On Media - Tabloid Nova

Christmas Tree Cupcakes

Tabloid NOVA 1243/XXIV 19-25 Desember 2011
Cupcakes dengan dekorasi pohon natal sederhana ini disertakan dalam Rubrik Griya di Tabloid Nova. Itu yang di tengah meja :D Memang pesannya spesial pohon natal, karena pemotretannya tentang menghias rumah dengan suasana Natal.

how do we treat non edible decorations

Sunday, November 13, 2011



Terkadang, hiasan untuk cake atau cupcake menggunakan mainan berbahan plastik yang non-edible, tidak bisa dimakan.
Untuk menjaga kualitas dan higienitas, mainan non edible ini selalu dicuci bersih terlebih dulu sebelum digunakan.

Sometimes we use plastic toys or plastic decorative items which are non edible, for decorating cake and or cupcakes.
To maintain the quality and hygiene, these non edible items are always clean washed before use.    

Set of 6 - Birthday dgn mi ayam dan naruto

Saturday, November 12, 2011

Pesanan Galih mintanya Naruto, Sakura dan mi ayam. Hihihi jadi laper.

Thanks pesanannya ya


Published with Blogger-droid v2.0.1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger